Camino de Mas Rossell - Canyelles
+34 637 79 15 06

Inici

La Ginesta Rural és una casa de camp situada al Pla del Bosc, a Canyelles, i és una partició de l’antiga Masia de Mas Rossell, que data del segle XVIII.

laginestarural

Aquesta masia, com moltes de la zona, ha estat dedicada al cultiu de la vinya i ha tingut cura d'un raïm de qualitat del qual s'obté el conegut i exquisit vi del Penedès. Avui aquesta tradició s’ha mantingut, i aquest idíl·lic paratge no ha patit gaires modificacions, ja que s'ha lliurat del moviment urbanístic dels voltants. Tant és així que hem d’agrair el fruit que ens dóna aquesta nostra Terra, que ens ha donat el privilegi de preservar un entorn tan natural, serè i ple de pau.

Pla del Bosc és una vall envoltada de muntanyes, d’entre les quals destaca el Pic de l’Àliga. Està situat dins el Parc Natural d’Olèrdola entre oliveres, pineda, vinya, natura, camins per explorar i parets per escalar. La Ginesta acull visitants d’arreu per acompanyar-los uns dies i oferir-los l’oportunitat  de gaudir de la natura i la serenitat dels seus voltants.

Això sorprèn en un indret tan ben comunicat i situat, ja que la Ginesta gaudeix d’un emplaçament ideal per fer turisme als pobles i ciutats més importants de la comarca del Garraf. Barcelona es troba a només 50 km, Tarragona a 50 km, l’aeroport a 30 km, Sitges i Vilanova amb les seves platges a 10 i 8 km respectivament, Vilafranca, a 8 km, Cubelles, a 15 km. Aquest fet obre un ventall enorme de possibles activitats; des de festes majors, a museus, cinemes, música i turisme en general.

LA GINESTA RURAL® 2018